Wie ben je?
Wat wil je?
Wat kan ik?
Is dit alles?

Probeer je te voldoen aan de verwachtingen van anderen?
Heeft iemand anders de leiding over je agenda?
Voel jij je geleefd, gepusht, gehaast en onrustig?
Heb jij het leven waar een ander van droomt? Maar voel jij je niet gelukkig, depressief of loop je vast?

Er zijn zoveel vragen die er door je hoofd kunnen gaan. Zoveel beperkende overtuigingen, waardoor je niet uit het leven haalt wat er echt voor je in zit.

Wil je verandering?
Wil je bewuster leven?
Wil je oude patronen doorbreken?

Laat mij je helpen bij je diepe levensvragen en te ontdekken wat jij echt wilt. Ik ondersteun je bij het helder krijgen van jouw doelen en begeleid je in het zetten van stappen. Zodat jij jouw leven kan in richten zoals echt bij jou past.

Hoe gaan we dit doen?

Doel- en resultaatgericht leggen we de focus op je mentale fitheid en leefstijl. Tijdens de sessies kijken we naar alle aspecten die invloed hebben op jouw welzijn en geluk. Bewust leven en bewuste keuzes maken die passend zijn voor jou.

Coaching: Omdat jij het meer dan waard bent. Samen gaan we kijken naar je valkuilen, je mindset. Leer je duidelijke doelen stellen, meer focus te krijgen, grenzen te verleggen en beschermen. Doorbreek oude patronen en beperkende overtuigingen. Vol zelfvertrouwen doelgericht het leven wat jij wilt creëren.

Voeding: Je bent wat je eet. Dus wat eet je? Weet je wat je eet? Wat je eten eet? Past dit bij jou? Bewustwording over wat je eet, zodat je gezondere keuzes kunt maken. Wil je afvallen, dan ga ik je hierin begeleiden. Geen pillen of crash diëten, maar een gezonde lifestyle.

Energie: Door Reiki in te zetten ondersteun ik het vermogen van je lichaam zichzelf te genezen en opnieuw te ontwikkelen. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.

Essentieel is daarbij dat jij de regisseur bent van je eigen ontwikkelproces. Jij bepaalt het tempo en wat je wilt delen. Als je klankbord zal ik luisteren en kritische vragen stellen.

Het doel bepaal jij.

Extroverts vs Introverts Together we create awareness.

Neem contact met me op via:

Overwin:

Beperkende gedachten
Creatieve blokkades
Twijfels
Ongezonde voedingspatroon
Vooroordelen

Leer:

Jezelf te inspireren
Grootser te dromen
Doen en resultaat te boeken
Jezelf echt kennen
In balans te blijven

Verbeter je:

Mentale gezondheid
Levensstijl
Focus
Persoonlijk leiderschap
Open mindset

Over mijn sessies:

Bewezen strategiën
Online of op locatie

Nederlands en Engels
Boek een tijd die jou past
24/7 VIP coaching

Testimonials

Ik heb het gevoel dat ik geweldige dingen heb aangepakt gebruikmakend van de vaardigheden die ik heb opgedaan met de kennis en ervaring van Fenny.

Fenny is voor mij een heel fijn klankbord. Ik kan alles tegen haar zeggen en aan haar vragen. Ze geeft mij altijd het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben. Ze doorziet waar ik het mezelf moeilijk maak. En zonder oordeel over wat ik doe of denk, maar zonder er doekjes om te winden, laat ze me ervan bewust worden welke andere manieren van denken en dingen aanpakken er mogelijk zijn. Zodat ik meer kan genieten van wat ik doe, en minder streng voor mezelf ben. Dat geeft me ruimte en rust.

Thanks for your gift, to this day it’s been so helpful!

Ik heb Fenny leren kennen als een intelligente vrouw met een lieve warme persoonlijkheid. Inmiddels weet ik dat zij veel meer is dan dat. Fenny luistert niet alleen, maar hoort ook daadwerkelijk wat er wordt gezegd. Sensitief en bijzonder invoelend heeft zij vaak maar een paar woorden nodig om te begrijpen wat er wordt bedoeld. Ze is oplossingsgerichtheid en schuwt niet om af en toe de vinger op de zere plek te leggen. Fenny is integer en respectvol.
Haar gedrevenheid heeft mij ertoe aangezet om voor mezelf te kiezen en mijn eigen bedrijf op te zetten.