Leef in het hier en nu.

Het verleden is je verleden. Besluit om er sterker door te worden en ga verder.

Geniet van het leven. Doorbreek oude overtuigingen, ga aan de slag met “oud” zeer en KIES voor JEZELF. Kies voor het leven wat jij wilt.

We weten niet zeker hoe oud we worden, wat de toekomst brengt. Wat we zeker weten is dat we nu hebben. Je leest mijn bericht. Dus je bent hier. LEEF!

In minder dan een jaar heb ik nu van een aantal mensen afscheid moeten nemen. Ze stonden nog vol in het leven en waren gelukkig. Onverwachts waren ze er niet meer. Het is onwerkelijk, oneerlijk en te bizar voor woorden. Niemand is hier klaar voor. Niemand wil afscheid nemen van degene van wie hij/zij houdt. Het is gewoon shit als dat gebeurd. Zonder waarschuwing worden de mooiste mensen ons ontnomen. Want zo voelt het.
En als ik dit zo typ komen er herinneringen boven. Heb ik tranen in mijn ogen en een lach op mijn gezicht.

Wat ben ik dankbaar dat ik deze prachtige mensen heb mogen leren kennen. Wat hebben deze mensen een indruk op mij gemaakt. Wat heb ik intens van ze genoten en wat heb ik veel van ze geleerd. Nog vaak denk ik even aan ze. Door 1 van hen durf ik weer te geloven in zachtheid en heeft mijn “naïviteit” een andere betekenis gekregen. Namelijk dat ik juist het goede in iedereen wil zien. Omdat ik diep van binnen weet dat iedereen in de kern liefdevol is. Deze man heeft mij zo geïnspireerd om mijzelf te zijn, mezelf te omarmen. Maar de herinnering aan hem zorgt ook regelmatig dat ik vanuit het niets moet lachen. Dan hoor ik zijn stem met een flauwe opmerking, die echt ook alleen maar van hem zou kunnen komen. Een traan omdat ik hem mis, maar een brede grijns omdat zijn grappen gewoon soms te flauw waren.

Eén van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd:  JE LEEFT NU! Omarm jezelf en wees dankbaar voor je mooie jij.

Dus verstop je niet langer, claim je plek in deze wereld.

Geniet, lach, maak fouten en val, maar sta weer op. Het maakt niet uit wat een ander ervan vindt. Het gaat erom wat jij vindt.

Het gaat erom dat jij (voor jezelf) alles uit het leven haalt, wat jij eruit wilt halen. Voel wat je voelt. Wees verdrietig, wees boos, wees blij, wees alles wat je voelt. Voel het. Druk het niet weg. Je gevoel heeft ruimte nodig. Ruimte om te kunnen verwerken. Ruimte om het dan weer los te kunnen laten. Een geliefde haal je er niet meer mee terug, maar laat het gaan. Ze zullen altijd in je hart zijn. De energie kun je altijd voelen. Waar je ook bent, hoe jij je ook voelt.

Stel dingen niet uit. Zeg het als je van iemand houd, hou van jezelf en LEEF! Geef complimenten en zeg elkaar gedag. Glimlach eens naar een vreemde. En wees dankbaar voor het leven.

Leef elke dag, leef elke seconde. Kies voor jezelf, kies voor het leven wat jij wilt.

Want Ik ben Ik en Ik vind mijzelf prachtig en uniek.

Want Jij bent Jij en Jij bent uniek. Jij bent prachtig. Jij bent de moeite meer dan waard!

Pak de regie over je leven en je geluk!

Maak een afspraak
Maak een afspraak