Afgelopen weken waren er veel BN’ers die zich uitspraken over hoe het is om hooggevoelig te zijn. Waarbij ze voor zichzelf de voor- en nadelen benoemden. Sommige gaven aan dat ze geen nieuws kijken, niet naar festivals gaan en zich zelfs niet graag omringen met mensen. Ze trekken zich vaak terug in hun eigen wereld.

Ik vraag mij af, hoe jij dit ervaart en wat jij voor jezelf doet om niet alleen te overleven. Maar om je gevoeligheid om te zetten in een kracht. Om je gevoeligheid in je voordeel te gebruiken. Je gevoeligheid voor je te laten werken. Of ben je zoekende naar je eigen handleiding?
Laat jij je overweldigen door het leven, de prikkels? Of weet je wanneer je rust nodig hebt en hiernaar handelt?

Ik heb mijn handleiding gevonden en help jou hier graag bij.

Als HSP High Sensation Seeker heb ik uitdaging nodig en mijn leven lijkt af en toe wel een sneltrein. Waar ik af en toe even uit spring, om rust te pakken. Om vervolgens weer vol gas te gaan. In de afgelopen tijd zijn er veel ontwikkelingen geweest.

In deze weken heb ik genoten van een korte, maar heerlijke vakantie met mijn man en dochter van 3 jaar. Een week genieten met elkaar, van het lekkere weer. Even lekker bijtanken. Nou dat is gelukt. Het zonnetje liet zich na een paar dagen van z’n goede kant zien en we hebben veel tijd doorgebracht op het strand. Geen afspraken, gewoon even niets op de planning. Een lege agenda. Om bij terugkomst weer in de sneltrein te springen en weer door te gaan.

Hierna zijn we naar de conferentie van het Amsterdam Dance Event geweest. Jaarlijks gaan we hier naar toe omdat mijn man DJ en muziekproducent is. Als coach richt ik mij op High Sensation Seekers en High Sensitive Persons. Hiervoor is het Amsterdam Dance Event de place to be. De gemiddelde artiest is gevoelig, maar ook outgoing. We hebben deze dagen weer mooie mensen mogen ontmoeten. Gevoelige en getalenteerde personen die emoties om kunnen zetten in muziek.  Ook hebben een aantal artiesten korte sessies met mij gehad en zijn er mooie plannen gemaakt voor aankomend jaar.

Daarnaast ben ik gestart met het begeleiden/coachen van een aantal coaches. Heel interessant om te zien hoe zij het doen. Het voelt als een enorme eer dat zij zich door mij laten coachen.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten mijn website en blogs, na deze blog, volledig in het Engels om te zetten. Al een tijdje wil ik mijn site ook in het Engels hebben, maar een tweetalige website is veel werk. Door 1 taal te kiezen houd ik waardevolle tijd over. Tijd die ik liever besteed aan jou, het schrijven van mijn boek en het afronden van mijn opleiding van Anthony Robbins. Uiteraard blijf ik mijn coaching sessies ook gewoon in het Nederlands voortzetten.

Waarbij ik voorheen crashte met mijn sneltrein, weet ik nu wanneer het verstandig is om aan de rem te trekken of uit te stappen. Door vallen en opstaan heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren. Hierdoor kan ik mijn grenzen beter bewaken.

Graag help ik je bij het vinden van jouw handleiding.

Ga van overleven naar leven!

Maak een afspraak
Maak een afspraak